search

TESA Fayans ve Metal Cam Yüzey Sök Yapıştır Ayarlı Vida 3 kg 77765

₺162,00
Vergi dahil Aynı Gün Kargo

⭐⭐⭐⭐⭐ Alman Markası TESA Yapıştırıcı Ürünleri

Adet

 

SSL Sertifikalı - %100 Güvenli Alış Veriş

 

Aynı Gün Kargo

 

%100 Müşteri Memnuniyeti

İç mekanlardaki fayans gibi sert ve pürüzsüz yüzeyler için uygundur

Vida başına 3 kg'lık objeler içindir, 2 vida 6 kg için uygundur.

Nesnelerin düz hizalanması için yüksekliği ayarlanabilir

İz bırakmadan sökülebilir

Yeni bir yapışkan şeritle tekrardan kullanılabilir.

Ürün tanımı

tesa® Fayans ve Metal yüzeyler için Ayarlanabilir Yapışkan Vida ve Yapışkan Şeritler, sert ve pürüzsüz yüzeylerde vida başına 3 kg'a kadar güvenli bir tutuş sağlar. Yükseklik ayarlama teknolojisi ile dikey şekilde montajlanan objelerin hizalanmasını yada iki vidanın tek bir obje için kullanılmasını sağlar. Çekiç ve matkap karmaşası olmadan, yüzeye zarar vermeden kolay ve kullanışlı montajlama işlemi sağlar. Patentli Powerstrips® Teknolojisi sayesinde Yapışkan vidalar iz bırakmadan sökülebilir ve tesa® Yapışkan Şeritler ile tekrar kullanılabilir.

** tesa® ürünleri, sürekli olarak sıkı kontrollere tabi tutulan denenmiş ve ispatlanmış ürünlerdir. En iyi sonuçları kuru, tozsuz ve yağsız yüzeylerde ve bandın üzerine iyice bastırdığınızda elde edersiniz. Uygulamanıza hangi bandın uygun olduğunu bulmak için, önce küçük yüzeylerde deneme yapmanızı öneririz.Uygulamayı paket arkasında yer alan bilgileri dahilinde yapınız.


Alman Markası Tesa; yapıştırıcı ürünlerde uzmanlaşmış, çin malları ile kıyaslanmayacak kalitede, Alman teknolojisi ile güçlü yapıştırıcı çeşitleri sunmakta, Tüketicilerden her zaman memnuniyet almış ürünler üretmektedir. Tesa yapıştırıcı ürünleri satın alan müşteriler, daha sonraki ilk ihtiyaçlarında Tesa'yı tercih etmektedirler.

4042448353801
999998 Öğeler
Yorumlar (0)
Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.
-