search

TESA KAŞE TİPİ YAPIŞTIRICI MİNİ ÇİFT TARAFLI BANT 59099

₺90,51
Vergi dahil Aynı Gün Kargo

⭐⭐⭐⭐⭐ Alman Markası TESA Yapıştırıcı Ürünleri

Adet

 

SSL Sertifikalı - %100 Güvenli Alış Veriş

 

Aynı Gün Kargo

 

%100 Müşteri Memnuniyeti

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ürünlerinde son teknolojilerden yararlanmaya özen gösteren Tesa markası, 120 yılı aşkın bir süredir yapışkanlı ürünler üretmektedir. Dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren marka, günümüzün en önemli yapışkanlı malzeme üreticileri arasında yer almaktadır.

Ülkemizde de yapışkanlı ürünler denince akla gelen ilk gelen isimlerden bir olan Tesa, içinde bulunduğu sektörün en önemli aktörlerinden biridir. Pek çok ürün çeşidi olan marka, iş yerlerinde ve evlerde kullanılan kırtasiye malzemelerinin üreticisidir.

Markanın üretimi olan çift taraflı yapıştırıcı, kullanım kolaylığı ile ön plana çıkmaktadır. Kendi ürün paketi ile üretilen Glue Stamp, 1100 damga yapabilme kapasitesine sahiptir. Ürün içerisinde bulunan çift taraflı yapışkan 8,4 mm x 8,4 mm boyutlarındadır. Küçük noktalar halinde yapışkanlara sahip olan çift taraflı bu bant; kağıt, karton ve fotoğraf yapıştırmak amacıyla kullanılabilmektedir.

Marka Tesa

Ürün Çift Taraflı Yapışkan

Ürün Kodu 71826

Damga Sayısı 1100

Yapışkan Boyutu 8,4 mm x 8,4 mm

Çevreye duyarlı bir hizmet politikası benimseyen Tesa markası, bu ürünün dış plastiğini %100 geri dönüştürülebilir malzemeden üretmiştir. Aynı zamanda, son derece sağlam olan bu dış plastik, yapışkanların etrafa bulaşmasını da engellemektedir. Böylelikle, ürün ile çalışırken etrafa bulaşması ve dağılması gibi ihtimaller ortadan kaldırılmıştır.

Uygun fiyatı ile ön plana çıkan ürün, son derece güçlü bir yapışkana sahiptir. Ürünü yüzeye uyguladığınız andan itibaren istediğiniz nesneyi yapıştırabilir ve uzun süre boyunca bu alanda kalmasını sağlayabilirsiniz.

Tesa 59099 Glue Stamp Çift Taraflı Yapıştırıcı Bantın Yapışkanı Kuvvetli midir?

Yıllardır yapışkan ürünler üreten ve bu alanda başarısını kanıtlayan Tesa markasının bu ürünün yapışkanı son derece kuvvetlidir. Kullanıldığı yüzeyde maksimum performans sağlar. Aynı zamanda kendi plastik kabı içerisinde bulunan ürün, yalnızca yapıştırılacağı yüzeylere temas eder. Böylelikle, yanlış bir yere uygulanma ihtimali de ortadan kaldırılmış olur.

Tesa 59099 Glue Stamp Çift Taraflı Yapıştırıcı Bantın Kullanımı Kolay mıdır?

Dayanıklı bir kap içerisinde müşterilerle buluşan ürün, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Ürün kullanılacağı yüzeye kolaylıkla sürülür. Plastik kabı sayesinde kullanıcının eline yapışkan bulaşmaz.

Tesa 59099 Glue Stamp Çift Taraflı Yapıştırıcı Bant Sağlığa Zararlı Maddeler İçerir mi?

Yapışkanlar; ofislerde, evlerde ve eğitim kurumlarında sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Birçok insanın kullandığı bu ürünlerde sağlığa zararlı maddelerin bulunmaması oldukça önemli bir konudur. Özellikle alerjen bünyeye sahip olan kişilerin ve çocukların kullanacağı bu ürünlerde sağlığa zararlı hiçbir malzemenin olmaması gerekmektedir.

Ürünlerini piyasaya sürerken daima kullanıcı sağlığı ve memnuniyetini göz önünde bulunduran Tesa markası, Glue Stamp çift taraflı yapıştırıcının üretiminde sağlığa zararlı hiçbir malzeme kullanmamıştır. Yapıştırıcıların etkinliğini artırmak amacıyla kullanılan ve sağlığa olumsuz etkileri bulunan solvent, bu ürünün üretiminde kullanılmamıştır.

4042448366498
1000000 Öğeler
Yorumlar (0)
Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.
-