search

ORRO Büyük Boy Geniş Maket Bıçağı Yedeği 1404

₺19,32
Vergi dahil Aynı Gün Kargo

⭐⭐⭐⭐⭐ Bilinen markalara göre kaliteli ve performans ürünü

Birim Türü
Adet

 

SSL Sertifikalı - %100 Güvenli Alış Veriş

 

Aynı Gün Kargo

 

%100 Müşteri Memnuniyeti

Orro Büyük Boy geniş Maket Bıçağı Yedeği 1403

geniş tip yedek maket bıçağı ucu olarak tüm markalara uyumludur.

10'lu plastik tüpte bulunmaktadır.

Yüksek kalite sulandırılmış çelikten üretilen geniş tip yedek bıçaktır.

orro'nin tüm geniş tip maket bıçakları yüksek kesim performansı sağlar.

Kore malı Kaliteli bir üründür.

Orijinal üründür.

Marka : Orro

Ebat: 18 mm (geniş) Büyük boy

Paket : 10 adet Bıçak

Kutu : 10 paket x10 (100 Bıçak)

Kutu miktar bilgisi: 10 lu plastik kutu x 10 = 100 bıçak 1 karton kutu

Maket Bıçağı gerek evlerimizde gerek iş yerlerimizde kolileri, ürün ambalajlarını veya kargo ürünlerini açarken ihtiyaç duyduğumuz vazgeçilmez bir üründür. Kullanacağımız alanlara göre değişkenlik gösteren bu ürünler genellikle sık kullananlar için cep boyunda tercih edilmektedir. orro markasınının ergonomik falçata tasarımlarının yanı sıra bu ürünlerin yedek parçaları olan maket bıçağı yedeğini de sizlere aynı kalitede sunmaya devam ediyor. Maket Bıçağı Yedeği geniş boy falçatalar için uygundur. Bu yedek ürünler sayesinde maket bıçağı ürününüzü ömür boyu kullanma imkanı kazanmış olursunuz. Kırılan uçları yenisi ile değiştirerek yine aynı performansı elde edebilirsiniz. Üstelik 10’luk paket olarak size sunulan bu ürün birim başına oldukça düşük bir maliyetle tasarruf etmenizi sağlar.

Orro Maket Bıçağı Yedeği geniş 10’lu Yanında Tercih Edilebilecek Ürün Tavsiyeleri

Bu ürünü  tercih eden siz değerli müşterilerimiz için İş’te Kırtasiye.com sitemizde bulunan Gönderi ve Paketleme kategorisine mutlaka bir göz atmalarını tavsiye ederiz. Birbirinden uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme seçeneklerini sakın kaçırmayın! Keyifli alışverişler.

Falçata Fiyatları; Falçata veya maket bıçağı alırken fiyatlarında en çok dikkat etmemiz gereken husus ucuz veya pahalı olması değildir. Yapacağınız işlere uygunluğuna göre ebat, gram ve bıçak türünü seçmemiz gerekir. Bu sayede falçatamızın uzun süre dayanaklı bir şekilde kullanımı sağlanır. Bizlerde İş’te Kırtasiye.com olarak sizlere iş hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam ediyoruz. Binlerce ürünü tek bir çatı altında bulabileceğiniz ürün yelpazemiz ve kolay ödeme seçeneklerimizle hizmetinizdeyiz. Eğer dilerseniz İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü ve İkitelli şubelerimize uğrayabilir ve toptan satın alma imkanlarından da faydalanabilirsiniz. 

8806992820013
9999997 Öğeler
Yorumlar (0)
Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.
-