search

TANGY Bilimsel 10+2 Hesap Makinesi 240 Fonksiyonlu FX-4240

₺150,00
Vergi dahil Aynı Gün Kargo

⭐⭐⭐⭐⭐ Ofis Tipi Pilli ve Güneş enerjili Hesap Makinesi

Adet

 

SSL Sertifikalı - %100 Güvenli Alış Veriş

 

Aynı Gün Kargo

 

%100 Müşteri Memnuniyeti

TANGY Bilimsel 10+2 Hesap Makinesi 240 Fonksiyonlu FX-4240

Tangy bilimsel hesap makineleri,okullarda, laboratuvarlarda veya fabrikalarda kullanım için bilimsel hesaplamaya ihtiyaç duyan kullanıcılar için geliştirilmiştir. Bilimsel hesap makineleri programlanabilir ve programlanamayan modeller olmak üzere iki kategoriye ayrılır. Fx-82Ex 240 modelinin benzeri, yer aldığı, ClassWiz serisi programlanamayan Tangy bilimsel hesap makinesi modellerinin amiral gemisidir.

Yenilenen ekran tasarımı simgelerin görüntülenebilirliğini artırır. İstenilen fonksiyonun seçimi hızlı ve kolay bir şekilde yapılır. Ders kitaplarından uyarlanan sembol ekranı sayesinde kesirler, logaritmalar, kökleri ve diğer matematiksel formüller ve semboller tıpkı ders kitaplarındaki gibi görüntülenebilir ya da giriş yapılabilir. Kapsamlı ve hızlı öğrenme için geliştirilen  liste görüntüleme işlevi ile bellekte saklanan değişkenler ve istatistiksel hesaplama sonuçları listeler halinde görüntülenebilir. Anlaşılması kolay İngilizce mesajlar ve etkileşimli format sayesinde, neredeyse tüm İngilizce kelimeler ekranda kısaltılmamış şekilde görüntülenir. İnteraktif menü ekranı daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunar.

Kullanım Faydaları

Çok satırlı ekran, formüllerin otomatik bir şekilde sıralanmasını sağlar. Değişkenler listesi ile tek dokunuşla liste ekranı görüntülenebilir. İstatistik listesi aynı anda alt satırları görüntüler. Her üç basamakta bir rakam ayırma işlevi ile çok büyük sayıların okunması kolaylaşır.

Nokta vuruşlu yüksek çözünürlüklü ekran, her seferinde güzel görünümlü grafikler sağlar.

Multireplay özelliği ile çoklu oynatma, önceden yapılandırılmış formülleri hızlı ve kolay bir şekilde hatırlatır.

Plastik tuşlar ile kolay kullanım olanağı sunar.

Temel matematiksel işlevler, sayısal tablolar ve orta düzey istatistikler için gelişmiş fonksiyonlara sahiptir.

Teknik Özellikler

Program Modu: Programlanamaz

Program Sayısı: 240

Pil: AAA × 1 (R03)

Basamak: 10 + 2 hane (10 hane mantis + 2 hane üstel)

Ebat: 16,5 x 8 cm

İster masada ister avuç içi kullanıma uygun. Ergonomik kasa yapısı sayesinde avuç içi tutmak ve kullanamak bu tipte daha kolay. Üretici Garanti belgesi ve kullanım talimatı kutu içindedir.

8694340099668
10000000 Öğeler
Yorumlar (0)
Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.
-