search

TESA® Xtreme Conditions Silikon Tamir Bantı 25 mm x 3 mt 4600

₺259,32
Vergi dahil Aynı Gün Kargo

⭐⭐⭐⭐⭐ Alman Markası TESA Yapıştırıcı Ürünleri

Renk
Adet

 

SSL Sertifikalı - %100 Güvenli Alış Veriş

 

Aynı Gün Kargo

 

%100 Müşteri Memnuniyeti

Ölçüler: 25mm x 3 metre

Ürün içeriği: 1 rulo

Renk: Şeffaf ve Siyah renk seçenekli

TESA® Alman teknolojisi ile; Silikon bazlı tamir bandı, yapıştırıcı içermez streç gerginliği ile tutuş sağlar, böylece yapıştırıcı olmadığı için sudan etkilenmez, sızdırma yapmaz.

8000 V a kadar elektrik yalıtım, Su sızdıran borulara basınca dayanıklı yapısı, -60 dan +260 sıcaklık arasında muazzam sıcaklı arası fark ile direnç sağlar.
Yıkama ve deterjan ile dirençli, kullanımı çok basit makas hariç hiç bir alet gerektirmez. Tamir edilecek alana esneterek (gergin şekilde) sarmanız yeterlidir.

Teknik özellikler

Kopma anındaki uzama: 750 %

Sıcaklık Direnci En Düşük : -60 °C

Sıcaklık Direnci En Yüksek :260 °C

Çekme direnci :33 N/cm

Toplam kalınlık :500 µm

Dielektrik gerilim dayanımı : 8000 volt

  • Yapışkan olmadan yapışan silikon formunda kendi kendine birleşen bant
  • Suya dayanıklılık
  • Elle yırtılabilir
  • Su altında uygulanabilir
  • Şeffaf / Siyah

tesa® ürünleri kalitelisini kanıtlamak için, günün talep edilen koşullarına göre düzenli olarak sıkı kontrollere tabi tutulurlar. Yukarıda bahsedilen tüm teknik bilgiler ve veriler, pratik deneyimimize dayanarak verilmektedir. Bu bilgiler ortalama değerler olmakla birlikte, bir spesifikasyon için uygun değildir. Bu nedenle, tesa SE, satılabilirlik veya belirli bir amaca uygunluk da dahil olmak üzere üstü kapalı veya açıkça herhangi bir garanti vermez. tesa® ürünlerinin belirli bir amaca uygun olup olmadığını ve kullanıcının uygulama yöntemine uygunluğunu belirlemekten, kullanıcıların kendisi sorumludur. Herhangi bir sorunuz veya desteğe ihtiyacınız olduğunda, konuyla ilgili ekibimiz teknik bilgileri paylaşmaktan memnuniyet duyacaktır.

4042448223777
1000000 Öğeler
Yorumlar (0)
Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.
-